Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g30g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g30g25kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen25g180kcal0g0g20g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)30g111kcal4.2g16.5g2.4g3.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g781kcal9.2g79.2g45.2g8.6g
Valittu annoskoko131g390kcal4.6g39.6g22.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna66g195kcal2.3g19.8g11.3g2.2g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30.2g17.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864