Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g60g20kcal0.1g4.3g0.2g1.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g60g51kcal0.7g11g0.2g1.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen50g361kcal0g0g40.1g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)60g222kcal8.4g33.1g4.8g6.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g1562kcal18.6g158.8g90.8g17.6g
Valittu annoskoko262g781kcal9.3g79.4g45.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna131g390kcal4.7g39.7g22.7g4.4g
Arvot/100g100g298kcal3.6g30.3g17.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864