Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g135g46kcal0.3g9.6g0.4g2.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g135g114kcal1.5g24.8g0.5g2.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen113g812kcal0g0g90.2g0g
Sokeri 56g229kcal0g56.3g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)135g501kcal18.9g74.4g10.8g14.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g3514kcal41.8g357g204.2g39.4g
Valittu annoskoko590g1757kcal20.9g178.5g102.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna295g879kcal10.5g89.3g51.1g9.9g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30.3g17.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864