Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 667g161kcal12.1g14.7g2g15.3g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Juusto, keskiarvo 133g467kcal33.4g0.3g37g0g
Maito,kevyt (valio) 100g400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Voi 60% rasvaa 56g305kcal0.5g0.3g34.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3368g2698kcal160g122g161.4g52.4g
Valittu annoskoko1684g1349kcal80g61g80.7g26.2g
Annoskoko puolitettuna842g675kcal40g30.5g40.4g13.1g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378