Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 834g201kcal15.1g18.3g2.5g19.2g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Juusto, keskiarvo 167g584kcal41.7g0.4g46.2g0g
Maito,kevyt (valio) 100g500g230kcal16g24g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Voi 60% rasvaa 70g382kcal0.6g0.4g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4210g3372kcal199.8g152.6g201.6g65.8g
Valittu annoskoko2105g1686kcal99.9g76.3g100.8g32.9g
Annoskoko puolitettuna1053g843kcal50g38.2g50.4g16.5g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378