Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1001g241kcal18.1g22g3g23g
Parsakaali brokkoli 601g211kcal27.7g11.7g1.8g15g
Juusto, keskiarvo 200g700kcal50.1g0.5g55.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g601g276kcal19.2g28.8g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Voi 60% rasvaa 84g458kcal0.7g0.4g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5052g4047kcal239.8g182.8g242g78.8g
Valittu annoskoko2526g2023kcal119.9g91.4g121g39.4g
Annoskoko puolitettuna1263g1012kcal60g45.7g60.5g19.7g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378