Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1334g321kcal24.2g29.4g4g30.7g
Parsakaali brokkoli 801g281kcal37g15.6g2.4g20g
Juusto, keskiarvo 267g934kcal66.8g0.7g73.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g801g368kcal25.6g38.4g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.4g0.6g1.9g
Voi 60% rasvaa 112g611kcal1g0.6g68.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6736g5395kcal320g244.2g322.6g105.2g
Valittu annoskoko3368g2698kcal160g122.1g161.3g52.6g
Annoskoko puolitettuna1684g1349kcal80g61.1g80.7g26.3g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378