Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1501g361kcal27.2g33g4.5g34.5g
Parsakaali brokkoli 901g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Juusto, keskiarvo 300g1051kcal75.1g0.8g83.2g0g
Maito,kevyt (valio) 100g901g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Voi 60% rasvaa 126g687kcal1.1g0.6g76.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7578g6070kcal359.8g274.4g363g118.2g
Valittu annoskoko3789g3035kcal179.9g137.2g181.5g59.1g
Annoskoko puolitettuna1895g1518kcal90g68.6g90.8g29.6g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378