Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 167g40kcal3g3.7g0.5g3.8g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Juusto, keskiarvo 33g117kcal8.3g0.1g9.2g0g
Maito,kevyt (valio) 100g100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Voi 60% rasvaa 14g76kcal0.1g0.1g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g674kcal39.8g30.8g40.2g13g
Valittu annoskoko421g337kcal19.9g15.4g20.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna211g169kcal10g7.7g10.1g3.3g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.7g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378