Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 334g80kcal6g7.3g1g7.7g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Juusto, keskiarvo 67g234kcal16.7g0.2g18.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Voi 60% rasvaa 28g153kcal0.2g0.1g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1684g1349kcal79.8g60.8g80.8g26.4g
Valittu annoskoko842g675kcal39.9g30.4g40.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna421g337kcal20g15.2g20.2g6.6g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378