Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto ranskalaiseen tapaan eli boullabaisseöljy

1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.

Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuori ja suikaloi selleri.

2. Kuullota kasviksia isossa kattilassa miedolla lämmöllä vajaa 10 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree.

Kaada kattilaan vesi ja lisää mausteet myös laakerinlehti, kuumenna kiehuvaksi.

3. Lisää paloiteltu puna-ahven ja keitä hiljalleen miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lisää jäiset katkaravut ja valutetut simpukat.

Kiehauta ja nosta pois liedeltä.

Mausta valkoviinillä tai 1/2 sitruunan mehulla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Juuriselleri 100g32kcal1.3g4.6g0.2g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Valkopippuri, annos 1g8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Puna-ahven pakaste400g392kcal72g0g10.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)180g119kcal27g0g1.3g0g
Simpukoita, säilyke (pirkka) (150g)250g258kcal42.5g4.3g7g0g
Valkoviini kuiva 100g69kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4503g2556kcal302g67.6g101.2g20.2g
Valittu annoskoko2252g1278kcal151g33.8g50.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna1126g639kcal75.5g16.9g25.3g5.1g
Arvot/100g100g57kcal6.7g1.5g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146156