Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vadelmaviinihyytelö

1. Laita liivakot likoon kylmään veteen
2. Kuumenna vesi ja sokeri, kun sokeri sulanut ota pois liedeltä ja lisää pehmenneet liivakot, sekoita kunnes ovat liuenneet.

3. Lisää valkoviini ja sherry, sekoita.

4. Kaada vadelmat jäisinä tarjoiluastiaan ja kaada liemi päälle.

Valmis!
Tarvitsee aikaa hyytyäkseen, kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä.

Vadelmia voi olla enemmän tai vähemmän kunhan nestemäärä on sama ettei tule hyytymisen kanssa ongelmia.

Itse käytän yleensä 4 - 4,5 liivakkoa, alkuperäisen ohjeen mukaan piti olla 5 joten 4-
5. On muuten sairaan hyvä aikuisten jälkiruoka! Sopii raskaiden illallisten kevennykseksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Mulligamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vadelma 400g164kcal4g16.4g3.2g14.8g
Valkoviini kuiva 250g171kcal0.8g1.5g0g0g
Sherry, kuiva, 8cl100g126kcal0g20g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.9g0g0g
Liivate 20g70kcal17.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g2281kcal43.8g375.6g6.4g29.6g
Valittu annoskoko1070g1141kcal21.9g187.8g3.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna535g570kcal11g93.9g1.6g7.4g
Arvot/100g100g107kcal2g17.6g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146370