Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Juuriselleri 50g16kcal0.6g2.3g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta400g20kcal0.8g1.6g1.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas100g280kcal19g0g22g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g1593kcal65.4g188.8g51.6g38.8g
Valittu annoskoko1520g797kcal32.7g94.4g25.8g19.4g
Annoskoko puolitettuna760g398kcal16.4g47.2g12.9g9.7g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390