Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kirjolohifilee 320g529kcal53.6g0g35.2g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g6.7g17kcal1.3g1.4g0.7g0g
Flora culinesse10g74kcal0g0g8.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%133g213kcal3.6g3.6g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2872g1986kcal125.8g78.2g128.8g6.4g
Valittu annoskoko1436g993kcal62.9g39.1g64.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna718g496kcal31.5g19.6g32.2g1.6g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506