Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kirjolohifilee 400g661kcal67g0g44g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g8.3g21kcal1.6g1.7g0.8g0g
Flora culinesse13g93kcal0g0g10.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%167g267kcal4.5g4.5g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3590g2482kcal157.2g97.6g160.8g8g
Valittu annoskoko1795g1241kcal78.6g48.8g80.4g4g
Annoskoko puolitettuna898g621kcal39.3g24.4g40.2g2g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506