Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kirjolohifilee 480g793kcal80.4g0g52.8g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g10g25kcal1.9g2.1g1g0g
Flora culinesse15g111kcal0g0g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4308g2978kcal188.6g117.2g193.4g9.4g
Valittu annoskoko2154g1489kcal94.3g58.6g96.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna1077g745kcal47.2g29.3g48.4g2.4g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506