Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kirjolohifilee 560g925kcal93.8g0g61.6g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g12g29kcal2.2g2.4g1.2g0.1g
Flora culinesse18g129kcal0g0g14.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%233g373kcal6.3g6.3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5026g3475kcal220g136.6g225.4g11.4g
Valittu annoskoko2513g1737kcal110g68.3g112.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna1257g869kcal55g34.2g56.4g2.9g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506