Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kirjolohifilee 640g1058kcal107.2g0g70.4g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g13g33kcal2.5g2.8g1.3g0.1g
Flora culinesse20g148kcal0g0g16.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%267g427kcal7.2g7.2g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5744g3971kcal251.4g156.4g257.6g12.8g
Valittu annoskoko2872g1986kcal125.7g78.2g128.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna1436g993kcal62.9g39.1g64.4g3.2g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506