Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kirjolohifilee 80g132kcal13.4g0g8.8g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g1.7g4.2kcal0.3g0.3g0.2g0g
Flora culinesse2.5g19kcal0g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%33g53kcal0.9g0.9g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g496kcal31.4g19.4g32.2g1.6g
Valittu annoskoko359g248kcal15.7g9.7g16.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna180g124kcal7.9g4.9g8.1g0.4g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506