Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kirjolohifilee 160g264kcal26.8g0g17.6g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g3.3g8.3kcal0.6g0.7g0.3g0g
Flora culinesse5g37kcal0g0g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%67g107kcal1.8g1.8g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1436g993kcal62.8g39g64.4g3.2g
Valittu annoskoko718g496kcal31.4g19.5g32.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna359g248kcal15.7g9.8g16.1g0.8g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506