Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1000g384kcal10g69g2g25g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)30g193kcal4.7g4.4g17.7g2.1g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g200g657kcal48g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g3016kcal131g230.6g160.2g61g
Valittu annoskoko1480g1508kcal65.5g115.3g80.1g30.5g
Annoskoko puolitettuna740g754kcal32.8g57.7g40.1g15.3g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756