Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.2g3.1kcal0.6g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g462kcal12.4g76.6g10.4g4.4g
Valittu annoskoko106g231kcal6.2g38.3g5.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna53g116kcal3.1g19.2g2.6g1.1g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760