Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.5g0.2g3.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5490kcal145.6g911g124g52.2g
Valittu annoskoko1260g2745kcal72.8g455.5g62g26.1g
Annoskoko puolitettuna630g1373kcal36.4g227.8g31g13.1g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760