Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g281kcal8.4g57.4g1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g693kcal18.4g115g15.6g6.6g
Valittu annoskoko159g346kcal9.2g57.5g7.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna80g173kcal4.6g28.8g3.9g1.7g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760