Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.4g6.3kcal1.1g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g375kcal11.1g76.6g1.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g924kcal24.4g153.4g20.8g8.8g
Valittu annoskoko212g462kcal12.2g76.7g10.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna106g231kcal6.1g38.4g5.2g2.2g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760