Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g7.8kcal1.4g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 137g469kcal13.9g95.7g1.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g1155kcal30.6g191.6g26g11g
Valittu annoskoko265g577kcal15.3g95.8g13g5.5g
Annoskoko puolitettuna133g289kcal7.7g47.9g6.5g2.8g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760