Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1373kcal36.4g227.6g30.8g13.2g
Valittu annoskoko315g686kcal18.2g113.8g15.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna158g343kcal9.1g56.9g7.7g3.3g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760