Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi126g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g121kcal0g0g13.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 164g563kcal16.7g114.8g2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1386kcal36.8g229.8g31.4g13.2g
Valittu annoskoko318g693kcal18.4g114.9g15.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna159g346kcal9.2g57.5g7.9g3.3g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760