Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g141kcal0g0g15.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 191g657kcal19.5g134g2.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1617kcal42.8g268.4g36.6g15.4g
Valittu annoskoko371g808kcal21.4g134.2g18.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna186g404kcal10.7g67.1g9.2g3.9g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760