Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi168g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 17g13kcal2.2g0.2g0.1g1.2g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g161kcal0g0g18.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g751kcal22.3g153.1g2.6g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1847kcal49g306.6g41.8g17.8g
Valittu annoskoko424g924kcal24.5g153.3g20.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna212g462kcal12.3g76.7g10.5g4.5g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760