Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi189g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g181kcal0g0g20.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 246g844kcal25.1g172.2g3g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g2078kcal55.2g344.8g47g19.8g
Valittu annoskoko477g1039kcal27.6g172.4g23.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna239g520kcal13.8g86.2g11.8g5g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760