Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.1g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g231kcal6.2g38.2g5.2g2.2g
Valittu annoskoko53g116kcal3.1g19.1g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g58kcal1.6g9.6g1.3g0.6g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760