Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 21g16kcal2.8g0.2g0.1g1.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g201kcal0g0g22.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 273g938kcal27.9g191.4g3.3g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g2309kcal61.4g383.2g52.2g22.2g
Valittu annoskoko530g1155kcal30.7g191.6g26.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna265g577kcal15.4g95.8g13.1g5.6g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760