Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g125g485kcal41.3g0g35.5g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 35g15kcal3.4g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g2030kcal113.6g117.8g122g35.8g
Valittu annoskoko1105g1015kcal56.8g58.9g61g17.9g
Annoskoko puolitettuna553g508kcal28.4g29.5g30.5g9g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146868