Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl373g448kcal70.9g3.4g16g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g273g126kcal1.6g30g0g0g
Hunaja 17g55kcal0.1g13.5g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g167g100kcal1.7g7.5g6.7g1g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g33g13kcal0.3g3g0g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2192g1651kcal151.6g123.8g59.2g5.2g
Valittu annoskoko1096g826kcal75.8g61.9g29.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna548g413kcal37.9g31g14.8g1.3g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902