Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl560g672kcal106.3g5g24.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g410g189kcal2.5g45.1g0g0g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.2g10g1.5g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g50g20kcal0.5g4.5g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3288g2477kcal227.4g185.4g88.8g7.8g
Valittu annoskoko1644g1239kcal113.7g92.7g44.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna822g619kcal56.9g46.4g22.2g2g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902