Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl653g784kcal124.1g5.9g28.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g478g220kcal2.9g52.6g0g0g
Hunaja 29g96kcal0.1g23.6g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g292g175kcal2.9g13.1g11.7g1.7g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g58g23kcal0.6g5.2g0g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3836g2890kcal265.4g216.4g103.6g9g
Valittu annoskoko1918g1445kcal132.7g108.2g51.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna959g723kcal66.4g54.1g25.9g2.3g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902