Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl746g896kcal141.8g6.7g32.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g546g251kcal3.3g60.1g0g0g
Hunaja 33g110kcal0.2g26.9g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g333g200kcal3.3g15g13.3g2g
Sipuli (kuorittu)187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g67g27kcal0.7g6g0g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4384g3303kcal303.4g247.4g118.2g10.4g
Valittu annoskoko2192g1652kcal151.7g123.7g59.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna1096g826kcal75.9g61.9g29.6g2.6g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902