Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl933g1119kcal177.2g8.4g40.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g683g314kcal4.1g75.1g0g0g
Hunaja 42g138kcal0.2g33.6g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g416g250kcal4.2g18.7g16.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g83g33kcal0.8g7.5g0g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5480g4129kcal379g309g148g13g
Valittu annoskoko2740g2064kcal189.5g154.5g74g6.5g
Annoskoko puolitettuna1370g1032kcal94.8g77.3g37g3.3g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902