Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1120g1344kcal212.8g10.1g48.2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g820g377kcal4.9g90.2g0g0g
Hunaja 50g165kcal0.3g40.4g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g500g300kcal5g22.5g20g3g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g100g40kcal1g9g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g4958kcal455.2g371.2g177.6g15.6g
Valittu annoskoko3290g2479kcal227.6g185.6g88.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna1645g1240kcal113.8g92.8g44.4g3.9g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902