Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl187g224kcal35.4g1.7g8g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g137g63kcal0.8g15g0g0g
Hunaja 8.3g28kcal0g6.7g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g83g50kcal0.8g3.7g3.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g17g6.7kcal0.2g1.5g0g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g826kcal75.6g61.6g29.4g2.6g
Valittu annoskoko548g413kcal37.8g30.8g14.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna274g207kcal18.9g15.4g7.4g0.7g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902