Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)100g293kcal2.5g3.2g30g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Sinappi (teollinen)5g6.4kcal0.2g0.7g0.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 5g1.7kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 30g86kcal4.6g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g779kcal14.6g9.4g75.6g0g
Valittu annoskoko142g390kcal7.3g4.7g37.8g0g
Annoskoko puolitettuna71g195kcal3.7g2.4g18.9g0g
Arvot/100g100g274kcal5.1g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024