Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)200g585kcal5g6.4g59.9g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Sinappi (teollinen)10g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 10g3.3kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 60g171kcal9.3g0.1g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g1555kcal29.4g18.6g151g0g
Valittu annoskoko284g777kcal14.7g9.3g75.5g0g
Annoskoko puolitettuna142g389kcal7.4g4.7g37.8g0g
Arvot/100g100g274kcal5.2g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024