Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)50g146kcal1.2g1.6g15g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Sinappi (teollinen)2.5g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2.5g0.8kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 15g43kcal2.3g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g389kcal7.2g4.8g37.6g0g
Valittu annoskoko71g194kcal3.6g2.4g18.8g0g
Annoskoko puolitettuna36g97kcal1.8g1.2g9.4g0g
Arvot/100g100g274kcal5.1g3.4g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024