Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 306g209kcal44.2g0g3.4g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)350g357kcal3.1g8.4g34.3g0g
Porkkana 35g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g122g28kcal2.1g3.9g0.5g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g39g14kcal0.2g3.1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g26g38kcal1.5g8.1g0g0g
Sokeri 8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g1547kcal105.4g79.8g87.6g6.2g
Valittu annoskoko1015g774kcal52.7g39.9g43.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna508g387kcal26.4g20g21.9g1.6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027