Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 350g239kcal50.5g0g3.8g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)400g408kcal3.6g9.6g39.2g0g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g140g32kcal2.4g4.5g0.6g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g45g16kcal0.2g3.6g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g30g44kcal1.8g9.3g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1768kcal120.6g91.4g100.2g7g
Valittu annoskoko1160g884kcal60.3g45.7g50.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna580g442kcal30.2g22.9g25.1g1.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027