Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 393g269kcal56.8g0g4.3g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)450g459kcal4g10.8g44.1g0g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g157g36kcal2.7g5g0.6g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g51g18kcal0.2g4g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g34g49kcal2g10.4g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g1989kcal135.6g102.4g112.8g7.8g
Valittu annoskoko1305g994kcal67.8g51.2g56.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna653g497kcal33.9g25.6g28.2g2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027