Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)50g51kcal0.4g1.2g4.9g0g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g18g4kcal0.3g0.6g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g5.6g2kcal0g0.4g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g3.7g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g221kcal14.8g11.4g12.4g0.8g
Valittu annoskoko145g111kcal7.4g5.7g6.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna73g55kcal3.7g2.9g3.1g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.1g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027