Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 437g299kcal63.1g0g4.8g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)500g510kcal4.5g12g49g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g175g40kcal3g5.6g0.7g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g56g20kcal0.2g4.5g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g38g54kcal2.2g11.6g0g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g2210kcal150.6g114.4g125.4g8.8g
Valittu annoskoko1450g1105kcal75.3g57.2g62.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna725g553kcal37.7g28.6g31.4g2.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027