Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 525g359kcal75.7g0g5.8g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)600g612kcal5.4g14.4g58.7g0g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g210g48kcal3.6g6.7g0.8g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g67g24kcal0.3g5.4g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g45g65kcal2.7g13.9g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g2652kcal181g137g150.2g10.4g
Valittu annoskoko1740g1326kcal90.5g68.5g75.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna870g663kcal45.3g34.3g37.6g2.6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027